δ-αθηναίων-και-επίσημα-υποψήφιος-του-σ-564946
ΔΗΜΟΙ | 21.12.2018 | 19:47

Δ.Αθηναίων: Και επίσημα υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος -Πρώτες δηλώσεις

Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Για την υποψηφιότητα Ηλιόπουλου πρώτη είχε γράψει η aftodioikisi.gr από τον Νοέμβρη και σήμερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ.

Πλήθος ήταν τα μέλη της δημοτικής παράταξης που έφτασαν απόψε στο Πνευματικό κέντρο για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου. Μεταξύ των παρευρισκομένων οι υπουργοί Δ. Τζανακόπουλος, Αλ. Χαρίτσης, Θ. Φωτίου, καθώς και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης.

Με μια ολιγόλεπτη ομιλία του ο μέχρι λωρα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος, Ρήγας Αξελός, παρουσίασε την πρόταση  και το σκεπτικό του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου η οποία έγινε δεκτή με τον νέο υποψήφιο δήμαρχο να ανεβαίνει στο βήμα καταχειροκροτούμενος.

O ίδιος ο κ. Ηλικόπουλος πρόσθεσε:

«Mέχρι σήμερα είχαμε δημοτικές Αρχές που ήταν πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος στο κεντρικό πολιτικό σύστημα και μακριά από τις γειτονιές της Αθήνας. Η Αθήνα χρειάζεται μία Δημοτική Αρχή που θα υπερασπιστεί το δικαίωμα στην κατοικία απέναντι στο real estate. Θα υπερασπιστεί τη Δημοκρατία στην πόλη».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης:

Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Η «Ανοιχτή Πόλη», η δημοτική παράταξη με τη μακρά ιστορική πορεία στον Δήμο Αθηναίων, ολοκληρώνοντας έτσι τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, καλεί όσους και όσες συμπορεύτηκαν τόσα χρόνια στους αγώνες και τα κινήματα πόλης, αλλά και τους νέους φίλους και φίλες, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, να συμμετέχουν σε αυτόν τον κορυφαίο αγώνα.

Συντονίζουμε τις δυνάμεις και τις δράσεις μας για μια νικηφόρα πορεία στις επερχόμενες εκλογές.