Δ. Αθηναίων: Επίθεση στον Πατούλη για τα δημοτικά ιατρεία

Σε μια σκληρή απάντηση, στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ και προσωπικά του προέδρου της Γ. Πατούλη, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων, με αφορμή ανακοίνωση του για τα δημοτικά ιατρεία.

Ο δήμος Αθηναίων, στην ανακοίνωση του, σημειώνει ότι «αντιμετωπίζει τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων με αίσθημα ευθύνης και είναι σταθερά προσανατολισμένος στη θεσμική και λειτουργική τους αναβάθμιση. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται με επιτυχία, παρά τα τεράστια νομοθετικά εμπόδια και κενά, όταν μάλιστα όλο και περισσότεροι πολίτες τίθενται εκτός συστήματος ασφάλισης και πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας».

Οι ανακοινώσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου «υπογράφονται από το ίδιο πρόσωπο, το οποίο όχι μόνο τελεί σε εμφανή σύγκρουση καθηκόντων, αλλά υιοθετεί άκριτα καταγγελίες συντεχνιακού χαρακτήρα, οι οποίες οφείλονται στην προσπάθεια του δήμου Αθηναίων να βάλει τάξη στο ωράριο εργασίας του ιατρικού προσωπικού.

Ο κ. Πατούλης πρέπει κάποια στιγμή να επιλέξει: ενεργεί ως επικεφαλής των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εργάζεται για την ενίσχυσή της, προς όφελος της κοινωνίας, ή αντιθέτως πολιτεύεται ως συνδικαλιστικός εκπρόσωπος εργαζομένων που αξιώνουν να πληρώνονται μεν ως δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά να μην είναι υποχρεωμένοι να τηρούν οποιοδήποτε ωράριο;».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!