Δ. Αθηναίων: Αποκατάσταση προβλήματος με έλλειψη καρτών στάθμευσης - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
25
Νοέμβριος
Back

Δ. Αθηναίων: Αποκατάσταση προβλήματος με έλλειψη καρτών στάθμευσης

Αποκαθίσταται σταδιακά το πρόβλημα έλλειψης καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης, που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Αθηναίων. Από την περασμένη Παρασκευή παρουσιάστηκε έλλειψη σε κάρτες στάθμευσης στα σημεία πώλησης, γεγονός που ταλαιπώρησε χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι, μάταια, αναζητούσαν κάρτες για να σταθμεύσουν το όχημά τους.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας Αναστάσιο Αβραντίνη, η έλλειψη οφείλεται στο ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει καθυστερήσει την έγκριση ανάθεσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών του δήμου. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι θα εκδοθεί ένας αριθμός καρτών για να καλυφθούν οι ανάγκες της Αθήνας.

Από χθες, ξεκίνησε εκ νέου η διανομή καρτών στα σημεία πώλησης, περίπτερα και καταστήματα ψιλικών, από όπου και οι επισκέπτες του δήμου Αθηναίων μπορούν να τις προμηθεύονται κανονικά.
Δε θα κόβονται κλήσεις, όπου υπάρχει πρόβλημα

«Το σύστημα επανέρχεται σταδιακά σε λειτουργία. Ο Δήμος Αθηναίων ενημερώνεται για την επάρκεια των καρτών και σε όποια σημεία παρατηρείται έλλειψη οι υπάλληλοι της Δημοτική Αστυνομίας δε θα βεβαιώνουν παραβάσεις των επισκεπτών», δήλωσε ο τμηματάρχης ελεγχόμενης στάθμευσης του δήμου Αθηναίων Γιώργος Κολοβός, ο οποίος και εκτίμησε ότι μέχρι αύριο το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!