Δ. Αθηναίων: Απόφαση για το κτήμα Δρακόπουλου - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
22
Νοέμβριος
Back

Δ. Αθηναίων: Απόφαση για το κτήμα Δρακόπουλου

Συζητήθηκε επιτέλους σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από μεγάλη και επίμονη πίεση της αντιπολίτευσης και των κατοίκων, το θέμα του κτήματος Δρακόπουλου, για το οποίο –όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Πόλη- «η δημοτική αρχή απέφευγε για καιρό να πάρει επίσημα θέση».

«Σήμερα, έγινε ένα μικρό αλλά σημαντικό πρώτο βήμα: το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει τον χώρο προκειμένου αυτός να αποδοθεί ως ελεύθερος χώρος πρασίνου και αναψυχής στους κατοίκους.

Η Ανοιχτή Πόλη έχει πάγια διεκδικήσει την απόδοση του κτήματος Δρακόπουλου στη γειτονιά ως χώρου πρασίνου και συμμετείχε ενεργά στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των κατοίκων και φορέων της περιοχής. Αισθανόμαστε ικανοποίηση από τη σημερινή εξέλιξη, αλλά δεν θα σταματήσουμε τη διεκδίκηση μέχρι την οριστική απαλλοτρίωση του χώρου».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!