δ-αθηναίων-αντιδήμαρχος-καθαριότητα-567025
ΔΗΜΟΙ | 16.12.2018 | 20:05

Δ.Αθηναίων -Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: Μήνυση κατά αγνώστων για υπαίθρια χωματερή

Μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβληθεί από τον Δήμο Αθηναίων κατά ασυνείδητων που πετούν σκουπίδια και διάφορα απόβλητα σε σημεία του τρίτου διαμερίσματος. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπρούλιας καταγγέλλει ότι «για πολλοστή φορά ασυνείδητοι συμπολίτες μας μετατρέπουν περιοχές του τρίτου διαμερίσματος σε υπαίθρια χωματερή», συμπληρώνοντας ότι τους τελευταίους έξι μήνες η Διεύθυνση Καθαριότητας, στην προσπάθεια της να επαναφέρει τη κατάσταση και να διαφυλάξει το δικαίωμα των κατοίκων σε μια καθαρή πόλη, έχει επέμβει 6 φορές με αρκετούς εργαζόμενους, φορτωτές και φορτηγά, στην περιοχή.

Ακόμη, δεν παραλείπει να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους του Δήμου, καταγγέλλοντας ότι « απαξιώνονται από μικροπολιτικές σκοπιμότητες κάποιων».

Η ανάρτησή του -με σχετικές φωτογραφίες- έχει ως εξής:

«Μια γρήγορη ενημέρωση γιατί η κακοήθεια και το ψέμα έχουν και ένα όριο σε αυτή τη ζωη!

Για πολλοστή φορά ασυνείδητοι συμπολίτες μας μετατρέπουν περιοχές του τρίτου διαμερίσματος σε υπαίθρια χωματερή.

Τους τελευταιους έξι μηνες η Διεύθυνση Καθαριότητας, στην προσπάθεια της να επαναφέρει τη κατάσταση και να διαφυλάξει το δικαίωμα των κατοίκων σε μια καθαρή πόλη, έχει επέμβει 6 φορές με αρκετούς εργαζόμενους, φορτωτές και φορτηγά.

Οι άνθρωποι που καλούνται να κάνουν αυτό το δύσκολο έργο είναι κρίμα να απαξιώνονται απο μικροπολιτικές σκοπιμότητες κάποιων…

Τέλος, να σας ενημερώσω πως έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατ´αγνωστων η οποία μάλιστα έχει συμπληρωθεί και με αρκετά στοιχεία το τελευταίο διάστημα!

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη προσπάθεια».