Δ.Αθηναίων: Αλλαγή στάσης της Νομικής Υπηρεσίας για 62 συμβασιούχους

«Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!». Με αυτό τον τρόπο σχολίαζαν την στροφή 180 μοιρών της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Αθηναίων συμβασιούχοι. Το σχόλιο αφορούσε την απόλυτα θετική στάση του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου κατά τη σημερινή εκδίκαση προσωρινής διαταγής 62 συμβασιούχων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, σε σχέση με την αρνητική τον περασμένο Νοέμβριο που είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, προκαλώντας την παρέμβαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Την στάση του δημάρχου αλλά και του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας εξάρει σε ανακοίνωσή της η «Εργατική Αντεπίθεση», η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Δώσαμε μια τίμια μάχη. Περιμένουμε με ψυχραιμία αύριο το αποτέλεσμα στις λίγες πιθανότητες που έχουμε υπέρ μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιαννη και τον κ. Γεωργακαρακο, διευθυντή της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων, για την στήριξή τους. Επίσης ευχαριστούμε τον πρώην Υπουργό Εργασίας και επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Ηλιόπουλο . Η Ντίνα Ρεππα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αντικαπιταλιστικής ανατροπής στην Αθήνα ήταν και σήμερα δίπλα στους εργαζόμενους. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Να σημειωθεί ότι οι 62 συμβασιούχοι είχαν κερδίσει προσωρινή διαταγή έως τις 31.12.2019 και πλέον ζητούν νέα προσωρινή διαταγή για την παραμονή του έως τον Φεβρουάριο, οπότε και έχει οριστεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ, 62 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!