Δ. Αθηναίων: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε καταστήματα για υγειονομικές παραβάσεις

Εντείνονται οι έλεγχοι από το Δήμο Αθηναίων, για τον εντοπισμό παραβάσεων από καταστήματα υγειονομικού – και όχι μόνο – ενδιαφέροντος.

Μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (Δημοτική Αστυνομία, Διεύθυνση Καθαριότητας,Πολεοδομία και Διεύθυνση Πρασίνου), με τη συμμετοχή και της Ελληνικής Αστυνομίας, διενήργησαν χθες και σήμερα αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα(εστιατόρια, καφέ κλπ) στην πλατεία Αγίου Θωμά στην περιοχή του Γουδή(δίπλα στο Λαϊκό Νοσοκομείο), καθώς και στην πλατεία Βάθη.

Στην πλατεία του Αγ. Θωμά έγιναν έλεγχοι σε οκτώ καταστήματα και διαπιστώθηκαν παραβάσεις κατάληψης δημοσίου χώρου σε πέντε από αυτά, ενώ στην πλατεία Βάθη εντοπίστηκαν παραβάσεις σε πέντε καταστήματα.

Όπου δεν χρειάστηκε να παρέμβουν άμεσα τα κλιμάκια του δήμου για την αποψίλωση κατασκευών και την απελευθέρωση των κοινοχρήστων δημόσιων χώρων, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεσμεύθηκαν ότι θα απομακρύνουν τις παράνομες κατασκευές, με δική τους ευθύνη, εντός της ημέρας.

Παράλληλα τα μικτά συνεργεία ελέγχου αποκατέστησαν, στις πλατείες Αγ. Θωμά και Βάθη, ζημιές και φθορές που αφορούσαν τον φωτισμό των χώρων, πραγματοποίησαν άμεσες δενδροφυτεύσεις και προχώρησαν στον καθαρισμό μνημείων από γκράφιτι.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!