Δ. Ασπροπύργου: Σάρωσαν τα Κρατικά Πτυχία οι μαθητές του Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικής

Την πανηγυρική δικαίωση των κόπων τους, αλλά και την απόδειξη του υψηλού επιπέδου Σπουδών, του Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, του Δήμου Ασπροπύργου, υπογράμμισαν και φέτος, τα αποτελέσματα για τους Μαθητές της πόλης, που συμμετείχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση Διπλώματος Γλωσσομάθειας, κι οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, υπό την αιγίδα του Επιστημονικού και Πολιτιστικού Κέντρου, της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Οι Μαθητές του Δημοτικού Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικών, όλων των επιπέδων (στα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων) που συμμετείχαν στις εξετάσεις, πέτυχαν την απόκτηση του σχετικού Διπλώματος, μετά από τον κύκλο των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα εν λόγω Διπλώματα, έχουν την ίδια αξία, σε ό,τι αφορά στην απόδειξη γνώσης Ξένων Γλωσσών, με οποιοδήποτε άλλο Δίπλωμα ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής κλπ), αφού γίνονται δεκτά από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, το γνωστό ΑΣΕΠ.

Θερμά συγχαρητήρια, προς το Δήμο Ασπροπύργου, για την επιτυχία των Μαθητών του Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, απηύθυνε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, κ. Ναταλία Γερεμένκο, υπογραμμίζοντας ότι, η επιτυχία των μαθητών, και μάλιστα σε ποσοστό 100%, για δεύτερη χρονιά, αντανακλά στη σοβαρότατη προσπάθεια που εκδηλώνεται, από κοινού με το Δήμο στο επίπεδο των Μαθητών, και στις ικανότητες του διδακτικού προσωπικού. Ενώ η ίδια σημείωσε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Εξετάσεων και την αυστηρότητα με την οποία εκδηλώνεται η εξεταστική διαδικασία.

Συγχαρητήρια, προς τους νέους Πτυχιούχους, απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου, εκφράζοντας τη βαθιά ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι, ο πρωτοποριακός θεσμός που ίδρυσε, αφενός στηρίζει τη μορφωτική προσπάθεια των Νέων κι αφετέρου καθίσταται πολύτιμο εφόδιο στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τις αναζητήσεις τους, για την απασχόληση.

Ο κ. Μελετίου, σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες, τόνισε ότι, η κοινή αποτελεσματική προσπάθεια, Δήμου και Μαθητών, συνιστά μιαν ακόμη τιμωρία, προς εκείνους, τους γνωστούς, τοπικούς πολιτικάντηδες, που για λόγους φτηνής αντιπολίτευσης, έφτασαν στο σημείο να τυπώσουν και να μοιράσουν προκηρύξεις στον Ασπρόπυργο, καλώντας τους Πολίτες, ιδίως τους Νέους, να μποϋκοτάρουν την προσπάθεια. Το γεγονός ότι, το Δημοτικό Κέντρο Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, έφτασε να έχει τόσους Μαθητές, όσους και ένα 12/θέσιο Σχολείο, αλλά και ο συνεχώς διευρυνόμενος αριθμός των Πτυχιούχων, κάθε χρονιάς, συνιστούν έναν διαρκώς επαναλαμβανόμενο κόλαφο, για εκείνους που ξεστόμισαν ακόμη και υπαινιγμούς για την συνείδηση των αδελφών μας Ποντίων, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, Δημοτών του Ασπρόπυργου και για την ευθυκρισία των Ασπροπύργιων Νέων, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Μελετίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά συνεχίζονται μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο Κέντρο Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, μπορούν να εγγραφούν και μη Δημότες του Ασπρόπυργου, Νέοι αλλά και ενήλικες. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, το γεγονός της συμμετοχής στα μαθήματα της περσινής χρονιάς, και των εγγραφών για τη νέα, μεγάλου αριθμού επαγγελματιών αλλά και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, από πολλές στρατιωτικές μονάδες της Αττικής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!