Δ. Αρταιών: Θετικός ο οικονομικός απολογισμός του 2016

Το 2016 έκλεισε με θετικό πρόσημο σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα για τον Δήμο Αρταιών. Αυτό προέκυψε από την χθεσινή συζήτηση για τον ισολογισμό-απολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι ο Δήμος μπορεί να αισιοδοξεί πως μπορεί να σταθεί στα πόδια του πάρα τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χριστόφορος Σιαφάκας ανέφερε χαρακτηριστικά πως«υπάρχουν χρηματικά διαθέσιμα που καλύπτουν τις υποχρεώσεις του Δήμου, ενώ δεσμευόμαστε ο απολογισμός για το 2017, που τελειώνει σε λίγες ημέρες, να είναι ακόμη καλύτερος. Πέρυσι, υπήρχαν παρατηρήσεις που έχουν εξαλειφθεί φέτος, ενώ από τον ορκωτό λογιστή δεν υπάρχουν παρατηρήσεις σε ο, τι αφορά τη διαχείριση».

Επίσης, κοντά σε λύση βρίσκεται ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων σε Κάτω Παναγιά, Γλυκόριζο και Άγιο Γεώργιο Γλυκόριζου.Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε σχετικά με τις κατεχόμενες δημοτικές εκτάσεις από ιδιώτες στις παραπάνω περιοχές, πρόβλημα στο οποίο η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ενέσκηψε, προκειμένου να αποκατασταθεί.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΑΡΤΑΙΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]