Δ. Αρριανών: Κέρδισαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα οι απολυμένοι συμβασιούχοι

Κέρδισαν την αίτηση Προσωρινών Ασφαλιστικών Μέτρων οι απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου Αρριανών, η οποία αναμένεται να επιδοθεί άμεσα στο Δήμο, πιθανότατα και σήμερα, ώστε να επιστρέψουν άμεσα την εργασία τους, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στα τέλη του μήνα.

Όπως σημειώνει το paratiritis-news.gr, στον Δήμο Αρριανών υπηρετούσαν 18 συμβασιούχοι- παρατασιούχοι, που μέσω της τροπολογίας Σκουρλέτη, μπορούν να επαναπροσληφθούν μέχρι να γίνουν οι διαγωνισμοί για τις μόνιμες θέσεις εργασίας. Όμως με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος προχώρησε στην απόλυση 6 εργαζομένων συμβασιούχων καθαριότητας και στη σύναψη νέων συμβάσεων για τους υπόλοιπους 12 εργαζόμενους.

Αντιδρώντας, οι συμβασιούχοι κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την προηγούμενη εβδομάδα, η εκδίκαση της οποίας ορίστηκε στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, μετά από την έκδοση της απόφασης για τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, οι συμβασιούχοι επιστρέφουν αυτοδίκαια στις θέσεις εργασίας τους, από τη στιγμή που θα επιδοθεί από δικαστικό επιμελητή, όσο θα περιμένουν την τελική απόφαση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!