Δ. Άργους-Μυκηνών: Πέρασε το Σχέδιο πόλης από το Συμβούλιο της Επικρατείας - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back

Δ. Άργους-Μυκηνών: Πέρασε το Σχέδιο πόλης από το Συμβούλιο της Επικρατείας

Πληροφορίες για την υπόθεση του Σχεδίου Πόλης του Νοτίου Τμήματος Άργους έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, επιστρέφοντας κανονικά στα καθήκοντά του μετά από ολιγοήμερη απουσία λόγω ασθενείας.

Από πρόσφατη ενημέρωση που είχε ο δήμαρχος, πέρασε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το Σχέδιο Πόλης του Νοτίου Τμήματος του Άργους και μένει μόνο να καθαρογράφει η απόφαση προκειμένου πάνω από 1.000 οικόπεδα να μπορούν να οικοδομηθούν.

Το πρόβλημα που βασάνιζε τους Αργείους για πάνω από 30 χρόνια βρίσκει λύση, αν και στη χειρότερη οικονομική περίοδο. Μετά από λάθη, μετά από παραλήψεις, μετά από λαθαμένες κινήσεις, μετά από τεράστια αναστάτωση στον κόσμο του Νοτίου Τμήματος, ο αγώνας στη μνήμη ανθρώπων που χάθηκαν από τη στεναχώρια τους το θέμα αυτό τελείωσε. Οι ατέρμονες προσπάθειες, οι οποίες χτυπούσαν λάθος πόρτες και ακολουθούσαν λάθος δρόμους έφτασαν στο τέλος μετά από πολύ καιρό. Το Νότιο τμήμα του Άργους θα μπεί σε διαδικασία να έχει οικόπεδα και πάνω σε αυτά τα οικόπεδα να σταματήσει η εσωτερική μετανάστευση αλλά να επέλθει η όποια ανάπτυξη της οικοδομής μπορεί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!