Δ. Αργυρούπολης-Ελληνικού: Μήνυση του νυν κατά του πρώην δημάρχου

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρ. Κορτζίδη και του δημοτικού συμβούλου Τάκη Κοροβέση, κατέθεσε χτες ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, κατέθεσε τη μήνυση υποστηρίζοντας ότι «δέχεται αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις από την παραταξιακή εφημερίδα του Χρήστου Κορτζίδη», με στόχο όπως ισχυρίζεται «να σπιλωθεί τόσο η δική του η τιμή και υπόληψη όσο και της οικογένειάς του».

Σύμφωνα με το δήμαρχο η παραταξιακή εφημερίδα του κ. Κορτζίδη, τον κατηγορεί  ότι “Ζημιώνει τον δήμο για χατήρι επιχειρηματία” χωρίς να «αιτιολογεί πως “ζημιώνεται” ο Δήμος, ενώ παράλληλα αφήνει υπόνοιες συναλλαγής γράφοντας στην εφημερίδα του ότι ο Δήμαρχος κάνει “ χατήρι” επιχειρηματία».

Ο Γ. Κωνσταντάτος, κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα με στόχο τη δημιουργία απλά εντυπώσεων» και σε δήλωση του αναφέρει:

«Μέχρι στιγμής παρά τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχομαι, είχα επιλέξει να δίνω πολιτικές απαντήσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, και να προωθώ το έργο του Δήμου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όλα όμως έχουν τα όρια τους, και η παράταξη του Χρ. Κορτζίδη απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και πολιτικών επιχειρημάτων, τα έχει ξεπεράσει προ πολλού.

Μέσα από το παραταξιακό τους όργανο αλλά και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να σπιλώσουν την τιμή και την ακεραιότητά μου με ανυπόστατες κατηγορίες και λιβελογραφήματα με τα οποία όχι μόνο αφήνουν υπονοούμενα για χρηματισμό μου αλλά με στοχοποιούν απέναντι σε περιθωριακές ομάδες που μου επιτέθηκαν άνανδρα το περασμένο καλοκαίρι μέσα στο δημαρχείο. Η ανοχή τελείωσε. Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΗΝΥΣΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!