Δ. Αργυρούπολης-Ελληνικού: Απεργεί ο δήμαρχος, πούλμαν για μεταφορά εργαζομένων

Πριν από την απόφαση της ΠΕΔΑ που ζητεί από τους δημάρχους της Αττικής να συμμετάσχουν, με όποιον τρόπο θέλουν και μπορούν στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ο Δήμος Αργυρόπουλης-Ελληνικού, πρωτοπόρος από όλους τους δήμους, είχε φροντίσει να πάρει τη σχετική απόφασή του, με το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη να «απεργεί»:

Έτσι, πέραν της ενεργής στήριξής του στους εργαζομένους του δήμου, οι οποίοι από την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιούν κατάληψη στο δημαρχείο Αργυρούπολης – Ελληνικού, βάζει πούλμαν προκειμένου να διευκολύνει τους εργαζομένους και όλους όσοι θέλουν να μετακινηθούν και να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, κατά το διήμερο της 48ωρης απεργίας.

Αναλυτικότερα, πούλμαν του δήμου θα αναχωρήσουν για τις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 9:15 π.μ. από την πλατεία Σουρμένων και στις 9:20 π.μ. από το Δημαρχείο στην Αργυρούπολη, ενώ την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 4:00π.μ. από την πλατεία Σουρμένων και στις 4:10 μ.μ. από το Δημαρχείο.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!