Δ.Αμφίπολης: Εγκαίνια της νέας δημοτικής βιβλιοθήκης

Τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 11.00, ο Δήμος Αμφ’ιπολης. Η Βιβλιοθήκη θα στεγαστεί στο κτήριο του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Ροδολίβους,  όπου και δημιουργήθηκε ένα φιλόξενο και καλαίσθητο περιβάλλον.

Στόχος είναι ο χώρος αυτός να αποκτήσει ζωή, να συνδεθεί με τους δημότες και τα σχολεία, να χρησιμοποιείται η αίθουσα από τους μαθητές για εργασίες, να λειτουργεί ως αναγνωστήριο, αλλά και να πραγματοποιούνται στο χώρο αυτό διαλέξεις, ομιλίες και συζητήσεις, όπως και στον χώρο του κινηματογράφου που βρίσκεται παραπλεύρως.

Στην τελετή των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον Νικόλαο Αθ. Σίμογλου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα με τη δωρεά του μεγαλύτερου όγκου βιβλίων που βρίσκονται σήμερα στην κατοχή της δημοτικής βιβλιοθήκης.

Παράλληλα, θα υπάρξει ένα μικρό τελετουργικό με τη συμμετοχή της μπάντας του Μουσικοδραματικού Συλλόγου «Απόλλων», καθώς και της χορωδίας. Θα ακολουθήσει η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων από τον δήμαρχο Γιώργο Βογιατζή και η ξενάγηση των παρευρισκομένων πολιτών στους χώρους της βιβλιοθήκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΔΗΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Αφήστε μια απάντηση