Δ. Αμαρουσίου: Οριστικά μόνιμοι 35 συμβασιούχοι στην Καθαριότητα

Μόνιμη και σταθερή εργασία στο Δήμο Αμαρουσίου αποκτούν 35 συμβασιούχοι  εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας  αποκτούν, με βούληση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη και μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να μην προσβάλει ο Δήμος Αμαρουσίου την πρωτόδικη απόφαση που τους δικαίωνε για την παραμονή στην εργασία τους και ουσιαστικά τη μετατροπή της σύμβασής τους σε αορίστου χρόνου.

«Για ακόμη μία φορά, ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης λίγο πριν την ολοκλήρωση της Δημαρχιακής θητείας του,  στέκεται αρωγός και παρέχει την ευκαιρία στους εργαζόμενους του Δήμου να αποκτήσουν σταθερό εργασιακό περιβάλλον και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη και στους πολίτες.

Επί Διοίκησης Πατούλη εκατοντάδες συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου απέκτησαν κατά τα προηγούμενα χρόνια μόνιμη και σταθερή εργασία», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Τους 35 συμβασιούχους – παρατασιούχους υποδέχθηκε ο κ. Πατούλης στο γραφείο του στο Δημαρχείο, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν προκειμένου να του εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους από κοντά, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Γεώργιου Διδασκάλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε:

«Θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοί μας να είναι ευχαριστημένοι και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.

Ειδικά, με εκείνους που έχουμε συνεργαστεί όλο αυτό το διάστημα, τους θεωρούμε, ασχέτως της σχέσης εργασίας που έχουν, ως μέλη της οικογένειάς μας και στηρίξαμε την προσπάθειά τους να διεκδικήσουν το νόμιμο δικαίωμα να έχουν σταθερή και μόνιμη εργασία. Πλέον, έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τη ζωή τους σε νέα βάση, σταθερή και αισιόδοξη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θωρακισμένος πλέον οικονομικά και στελεχιακά  παραδίδεται στην επόμενη Διοίκηση. Όταν παραλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου το 2007, το μόνιμο προσωπικό ήταν μόλις 280 εργαζόμενοι και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ήταν με επισφαλείς σχέσεις εργασίας. Σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοί μας έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία, ενώ, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για την ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου μας με νέους εργαζόμενους, προκειμένου να προσφέρουμε ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΜΟΝΙΜΟΙ, 35 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!