Δ. Αμαρουσίου: Ο κ. Δήμαρχος γιατί καλύπτει τον κ. Τσιπουράκη;

Αδικαιολόγητο χαρακτηρίζει το δήμαρχο Αμαρουσίου η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή», Μαίρη Διακολιού καθώς όπως τονίζει, με τη στάση του ουσιαστικά καλύπτει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος κ. Τσιπουράκη ενάντια στον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, κ. Καλλιμάνη.

Ειδικότερα:

Το περιστατικό της βίαιης και απειλητικής συμπεριφοράς του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος κ. Τσιπουράκη ενάντια στον Πρόεδρο των Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου κ. Καλλιμάνη, το οποίο κατήγγειλε με ομόφωνη απόφασή του το Σωματείο και επιβεβαίωσε ως αυτόπτης μάρτυς, με επίσημη ανακοίνωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπόγδανος Σπυρίδων, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανέναν μας.

Ο κ. Τσιπουράκης, στις 20/7/2020, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης κλιμακίου της διοίκησης με τον κ. Δήμαρχο, επιτέθηκε φραστικά και επιχείρησε να επιτεθεί και σωματικά στον πρόεδρο του σωματείου κ. Καλλιμάνη, διότι ο τελευταίος, ασκώντας τον συνδικαλιστικό του ρόλο, πρωτοκόλλησε επισήμως έγγραφο με διαμαρτυρία των εργαζομένων για την αντιμετώπισή τους από εκείνον. Το περιεχόμενο μάλιστα του εγγράφου, έγινε βάση για ερώτηση της παράταξής μας «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ» στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης/6/2020, για την οποία λάβαμε σκαιή και προσβλητική απάντηση, που είναι καταγεγραμμένη και στα σχετικά πρακτικά.

Για τον κ. Τσιπουράκη και την ποιότητα της συμπεριφοράς του, πλέον, μετά από τα επανειλημμένα δείγματα γραφής του, έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας.

Αδικαιολόγητος όμως είναι ο κ. Δήμαρχος, που ενώ το περιστατικό που καταγγέλλεται έγινε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε χώρο εργαζομένων και (ασφαλώς) το πληροφορήθηκε άμεσα, δεν πήρε θέση, και με τη σιωπή του καλύπτει τη συμπεριφορά κ. Τσιπουράκη.

Ο κ. δήμαρχος, κατά την ορκωμοσία του, δήλωσε ότι η διοίκησή του και οι εργαζόμενοι «είναι στην ίδια πλευρά του λόφου». Αυτή τη βιαιότητα και αυθαιρεσία εναντίον των εργαζομένων εννοούσε άραγε;

Ή μήπως διατηρεί για τον εαυτό του το «προφίλ» του ευγενικού και μειλίχιου, αφήνοντας τον κ. Τσιπουράκη να επιδεικνύει το αληθινό πρόσωπο της Διοίκησής του;

Τον καλούμε να πάρει άμεσα θέση με πράξεις, στηρίζοντας τους εργαζομένους και καταδικάζοντας τις απρεπείς πράξεις του Αντιδημάρχου του.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!