Δ.Αμαρουσίου -ΔΑΣ-ΟΤΑ: Καταγγέλλει την επίθεση αντιδημάρχου στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 26 Ιουλίου 2020 - 19:31
  • Comments Off

Ανακοίνωση από την ΔΑΣ-ΟΤΑ για την επίθεση του αντιδημάρχου στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Δ. Αμαρουσίου.

Αναλυτικά:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
Πληθαίνουν τα κρούσματα φραστικών επιθέσεων από αιρετούς σε εργαζόμενους στους δήμους. Μετά τη χυδαία επίθεση του Αντιδημάρχου καθαριότητας προς την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων, την επίθεση του Δημάρχου σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Νισύρου, σειρά παίρνει το Μαρούσι όπου ο αντιδήμαρχος της υπηρεσίας πρασίνου «έλουσε» με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και βρισιές το πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου
Αμαρουσίου.

Αιτία για την επίθεση είναι σχετικό έγγραφο που έστειλε το σωματείο προς τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο ζητώντας να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία του. Και αυτό το κρούσμα αποδεικνύει την ένταση της επίθεσης που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα από την κυβέρνηση και τους δημάρχους. Με τη συμπεριφορά τους οι αιρετοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ώστε να μην διεκδικούν, να είναι συνεχώς με το κεφάλι σκυμμένο προκειμένου η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Ειδικά ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν είναι και λίγες οι στιγμές και εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου που έχει προκαλέσει με τις απόψεις του αφού ήταν και είναι υπέρμαχος της πολιτικής που θέλει οι δήμοι να λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο επίσης είναι η συστηματική απαξίωση της υπηρεσίας πρασίνου και από προσωπικό αλλά και από υλικοτεχνική υποδομή. Σκοπός και στόχος είναι η απαξίωση της υπηρεσίας προκειμένου να δοθεί στους επιχειρηματικούς που στη κυριολεξία καραδοκούν.

Προειδοποιούμε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο ότι τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν μας πτοούν, αντιθέτως μας ατσαλώνουν ακόμα περισσότερο. Τον καλούμε να πάρει τώρα μέτρα απέναντι στα στελέχη του.
Καλούμε τους συναδέλφους να πλαισιώσουν ακόμα περισσότερο το σωματείο τους, να μην φοβηθούν, να καταγγείλουν περιστατικά εργοδοτικής τρομοκρατίας.
Η ΔΑΣ ΟΤΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ καταγγέλλει την απαράδεκτη φραστική επίθεση του Αντιδημάρχου κατά του προέδρου του Σωματείου Δήμου Αμαρουσίου.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αμαρουσίου: Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου επιτέθηκε στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΔΑΣ-ΟΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!