Δ.Αμαρουσίου: Βέλη αντιδημάρχου καθαριότητας σε Καραμέρο

«Θεατρικού τύπου» χαρακτηρίζει την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης σε ανακοίνωσή του, καλώντας τον αντιπεριφερειάρχη «αντί για να εξυπηρετεί τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες», να «σκύψει με ευλάβεια και αφοσίωση στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει αποτύχει παταγωδώς κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει».

«Καλούμε τον κ. Καραμέρο αλλά και όποιον επιθυμεί να συμβάλει σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Αμαρουσίου Πριν προβεί σε «ανούσιες» «θαετρινίστικες» κινήσεις να ενημερώνεται θεσμικά και να συντονίζεται με τις δράσεις και τους σχεδιασμούς που έχουν αποφασιστεί από τα συλλογικά όργανα του Δήμου», αναφέρει στην επιθετική του ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, σημειώνοντας τέλος ότι «θα προτείναμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη αντί για θεατρινισμούς, να πει στην Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ – Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρ. Δούρου να ολοκληρώσει την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, γιατί το κύτταρο της Φυλής έχει κορεστεί».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα που η κοινωνία κλυδωνίζεται ο μοναδικός σταθερός πυλώνας που σηκώνει στους ώμους του όλα τα προβλήματα και καλείται σε καθημερινή βάση να υπερκαλύψει τις ανεπάρκειες του κράτους είναι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.

Δυστυχώς κάποιοι ακόμη και σήμερα αδυνατούν να κατανοήσουν ή ενδεχομένως δεν θέλουν ή δεν μπορούν τον ρόλο των Δήμων στις τοπικές κοινωνίες.

O κ. Καραμέρος για ακόμη μια φορά προχώρησε σε μια θεατρικού τύπου επίσκεψη στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου για να προσφέρει δήθεν τρεις μικρούς κάδους ανακύκλωσης, να φωτογραφηθεί και να αποχωρήσει.

Ο κ. Καραμέρος δεν είχε καν την ευαισθησία να ενημερώσει την Δημοτική Αρχή να είναι παρούσα (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που την αγνοεί επιδεικτικά) προκειμένου ο ίδιος να κάνει μια ακόμη παράσταση αναζητώντας μια φωτογραφία και πιθανόν και λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αντί για να εξυπηρετεί τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες του συστήνουμε να σκύψει με ευλάβεια και αφοσίωση στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει αποτύχει παταγωδώς κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει.

Καλούμε τον κ. Καραμέρο αλλά και όποιον επιθυμεί να συμβάλει σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Αμαρουσίου Πριν προβεί σε «ανούσιες» «θαετρινίστικες» κινήσεις να ενημερώνεται θεσμικά και να συντονίζεται με τις δράσεις και τους σχεδιασμούς που έχουν αποφασιστεί από τα συλλογικά όργανα του Δήμου.

Θα προτείναμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη αντί για θεατρινισμούς, να πει στην Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ – Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρ. Δούρου να ολοκληρώσει την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, γιατί το κύτταρο της Φυλής έχει κορεστεί».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΕΔΣΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!