δ-αμαρουσίου-ψήφισμα-καταδίκης-για-μ-74252
ΔΗΜΟΙ | 09.12.2016 | 13:55

Δ. Αμαρουσίου: Ψήφισμα καταδίκης για “μεθοδεύσεις Δούρου” στο ΠΕΣΥ Αττικής

Ψήφισμα καταδίκης για τα όσα έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής εξέδωσε ο δήμος Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλει τις διαδικασίες και τις μεθοδεύσεις τις οποίες ακολούθησε η κυρία Δούρου κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, προκειμένου να εγκριθεί η δεύτερη Αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Αττικής.

Κάτω από εντελώς αντιδημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς να γίνει καμία ουσιαστική συζήτηση και ψηφοφορία ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επιχείρησε να περάσει την Αναθεώρηση του ΠΕΔΣΑ».

Από το κάδρο κριτικής δεν μένει απ’έξω και η ίδια η κ. Δούρου, η οποία, σύμφωνα με τον δήμο Αμαρουσίου, «στα 2,5 χρόνια θητείας της αντί να κάνει ουσιαστικά βήματα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αφορούν στον περιφερειακό σχεδιασμό, επιχείρησε για άλλη μια φορά, όπως το είχε πράξει και το καλοκαίρι, να περάσει κρυφά αποφάσεις. Η Ρ. Δούρου με τις επιλογές της αυτές εκτίθεται και εκθέτει και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αν η κ. Δούρου δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αφορούν τόσο στη διαχείριση, όσο και στο σχεδιασμό για τα απορρίμματα της Αττικής, τότε να παραιτηθεί και να αναλάβει ο Πρώτος Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βρει λύσεις στο πρόβλημα».