Δ. Αμαρουσίου: Ημερίδα με θέμα τις επιπτώσεις της κρίσης στη ψυχική υγεία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πως η κοινωνικοοικονομική κρίση επηρεάζει τις κοινοτικές δομές ψυχικής υγείας και τους χρήστες τους» διοργανώνουν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος για τη βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.

Οι ομιλητές στην εκδήλωση θα αναπτύξουν τα θέματα:

«Δομές Ψυχικής Υγείας στο Βόρειο Τομέα Αττικής» από το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Νίκο Κάββαλο.

«Οι επιπτώσεις της κρίσης στην ψυχική υγεία του πληθυσμού (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες)» από την Κοινωνική Λειτουργό, υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Δήμου Αμαρουσίου Ευαγγελία Αθανασίου.

«Η επίδραση της κρίσης στις δομές ψυχικής υγείας.Υπάρχει μέλλον για την κοινοτική ψυχική υγεία;» από την Σχολική Ψυχολόγο, Συστημική Θεραπεύτρια του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Δήμου Αμαρουσίου Παναγιώτα Βαγενά.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Παύλος Καμάρας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!