Δ.Αλίμου: Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν προσήλθε στις συναντήσεις με το Δήμαρχο - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Δ.Αλίμου: Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν προσήλθε στις συναντήσεις με το Δήμαρχο

Απάντηση σε ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, σχετικά με το αίτημα συνάντησης με το δήμαρχο Αλίμου, εξέδωσε, η δημοτική αρχή, στην οποία αναφέρει:

“Σχετικά με το «Δελτίο Τύπου» με αρ. πρωτ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ 125/31.1.2018, με το οποίο η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητάει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου, πληροφορούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΠΟΕ – ΟΤΑ προσεκλήθη ήδη δύο φορές για συνάντηση από τον κ. Δήμαρχο στις εξής ημερομηνίες:

• Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και
• Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.

Όμως, και τις δύο φορές η ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν προσήλθε στις συναντήσεις.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης και η δημοτική Αρχή Αλίμου θα τους αναμένει, όπως ζητάνε, για τρίτη φορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Αλίμου.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι θέμα της συνάντησης δεν αποτελεί η «ιδιωτικοποίηση» της καθαριότητας στον Δήμο Αλίμου, όπως αναφέρει η ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Δελτίο της, αλλά η διατήρηση της υφιστάμενης Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου και η ενίσχυσή της από υπηρεσίες αναδόχου δημόσιας σύμβασης.”

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!