Δ. Αλίμου: Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στις δράσεις για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο δράσεων «πρόληψης της υγείας σε καρδιοαγγειακά νοσήματα» στα Δημοτικά Ιατρεία Αλίμου από την Τρίτη 29 μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, από το επιστημονικό προσωπικό του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου.

Πολίτες όλων των ηλικιών πέρασαν από τα ιατρεία έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις και έλαβαν τις σχετικές ιατρικές συμβουλές.

Η δράση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν, με τις παρακάτω ομιλίες:
Νοσηλευτική συμβουλευτική σε καρδιαγγειακά νοσήματα με ομιλήτρια την Θεοδοσία Κελαϊδίτου-Νοσηλεύτρια.
Άσκηση: το ιδανικό φάρμακο για τις παθήσεις της καρδιάς και για το άγχος με ομιλήτρια την Βασιλική Βαρτελά-Καρδιολόγο.
Κάπνισμα & οι βλαβερές συνέπειες του καπνού: μπορείς να σταματήσεις το τσιγάρο με ομιλητή τον Ιωάννη Κριαρά-Πνευμονολόγο.
Υπέρταση: ο σιωπηλός εχθρός της καρδιάς & Χοληστερίνη: λιπαρό, νόστιμο και επικίνδυνο από την Γενοβέφα Κολοβού-Καρδιολόγο.
Τις δράσεις συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αντίληψης & Δημόσιας Υγείας Μαρία Μουτσάτσου, η οποία προλογίζοντας την εκδήλωση στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου, καθώς και το προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου, μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου και αναφέρθηκε στο γεγονός του ότι ο Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός σαν γιατρός, δίνει μεγάλη έμφαση στην πρόληψη της υγείας και θα πραγματοποιηθούν σύντομα διάφορες δράσεις υγείας και ιατρικές συνεργασίες με μεγάλα Κέντρα Υγείας.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΩΝΑΣΕΙΟ, ΚΑΡΔΙΟΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!