Δ. Αλεξανδρούπολης: Αύριο η συνέντευξη τύπου του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τη διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας» στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2021 σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες, σας προσκαλεί την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 σε Συνέντευξη Τύπου, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Προέδρου του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, κας Λένας Σαμαρά, της Προέδρου της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης, κας Χρύσας Αθανασίου, καθώς και των στελεχών του Συμβουλευτικού Κέντρου.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συμβουλευτικού Κέντρου που βρίσκονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Συμβουλευτικό Κέντρο και στο τηλέφωνο 2551025629.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚO ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]