Δ. Αλεξανδρούπολης: 4-ήμερο σεμινάριο για κορίτσια 11-15 ετών, με θέμα τη συνθετική βιολογία και τη βιοηθική! - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Δ. Αλεξανδρούπολης: 4-ήμερο σεμινάριο για κορίτσια 11-15 ετών, με θέμα τη συνθετική βιολογία και τη βιοηθική!

Με αφορμή την παρουσίαση της βιοηθικής ως εμπόδιο στην έρευνα, και τη χαμηλή συμμετοχή των κοριτσιών στις επιστήμες γενικότερα, η επιστημονική φοιτητική ομάδα iGEM Nous του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σας καλούμε σε ένα 4-ήμερο σεμινάριο για κορίτσια 11-15 ετών, με θέμα τη συνθετική βιολογία και τη βιοηθική!

Το “Bio – Girls”, έχει στόχο να εισάγει της νέες μαθήτριες στον μαγευτικό κόσμο της βιολογίας και της γενετικής, δίνοντας τους τα κατάλληλα εφόδια και ερεθίσματα ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους ως ηθικές επιστημόνισσες.

Το σεμινάριο προγραμματίζει καταρχάς διαδικτυακές δράσεις (στις 25-26 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2021) και μία δια ζώσης δράση στις 3 Οκτωβρίου 2021 η οποία θα διεξαχθεί στο χώρο του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης.

Αιτήσεις συμμετοχής: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!