Δ. Αιγάλεω: Ενημέρωση τοπικών φορέων για το ευρωπαϊκό έργο RE-SEEties

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας του δήμο Αιγάλεω σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα του δημαρχείου.

Η συνάντηση είχε θέμα την ενημέρωση και την καταγραφή των απόψεων των τοπικών φορέων σχετικά με το έργο RE-SEEties του ΚΑΠΕ στο οποίο συμμετέχει ενεργά ο δήμος και στοχεύει στη δημιουργία βιώσιμων αστικών κοινοτήτων στην ΝΑ Ευρώπη μέσα από την αποδοτικότερη χρήση των ενεργειακών πηγών.

Τη συνάντηση χαιρέτησε ο δήμαρχος, Χρήστος Καρδαράς, ενώ εισήγηση σχετικά με τις δράσεις του Δήμου στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος παρουσίασε ο Χ. Ξεζωνάκης, εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.

Το σκοπό του έργου και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό παρουσίασαν στους συμμετέχοντες επιστήμονες του ΚΑΠΕ. Στη συζήτηση συμμετείχαν ενεργά εκπρόσωποι της ΠΕΔΑ, της τοπικής βιομηχανίας, μεγάλων εμπορικών καταστημάτων, καθώς και καθηγητές των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΠΕ, RE-SEETIES


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!