Δ. Αγίου Βασιλείου: Ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα στο οδικό δίκτυο

Ολοκληρώνονται καθημερινά και παραδίδονται προς χρήση στους δημότες, παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αγίου Βασιλείου που βελτιώνουν την προσβασιμότητα και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Συγκεκριμένα,στην Τοπική Κοινότητα Λευκογείων ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση τμημάτων  μήκους 800μ και μέσου πλάτους 4,5μ, προϋπολογισμού  65.000 ευρώ.

Στην Τοπική Κοινότητα Μαριού ολοκληρώθηκαν τμήματα μήκους 700μ και μέσου πλάτους 4,5μ, ενώ ξεκίνησε το τμήμα της παλαιάς επαρχιακής οδού Μαριού-Λευκόγεια (από Άγιο Νεκτάριο) μήκους 2.000μ και μέσου πλάτους 5μ όπου έχει ολοκληρωθεί η υπόβαση και τις επόμενες ημέρες θα ασφαλτοστρωθεί. Τα δυο αυτά έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 237.000 ευρώ.

Επίσης ξεκίνησε η βελτίωση βατότητας του δρόμου Καρίνες Λαμπινή όπου θα ασφαλτοστρωθούν 8.000 τμ με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης επισκέφθηκε τις περιοχές που εκτελούνται τα έργα και ευχαρίστησε του Δημοτικούς Συμβούλους των οικισμών Γιώργο Λαγουδάκη, Χάρη Δασκαλάκη και Βαγγελιώ Σαρτζετάκη και βέβαια τους Προέδρους των Κοινοτήτω, των Λευκογείων Γιώργο Ανδρουλιδάκη, του Μαριού Μανώλη Σταυγιανουδάκη  και Καρινών Βασίλη Λαγουδάκη για την καθημερινή τους παρουσία και την συμβολή τους κατά την εκτελέσει των εργασιών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!