Δ. Αγίου-Βασιλείου: Κλείνουν οι παιδικές χαρές-Απαγορεύονται οι συναθροίσεις

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης σε συνέχεια των μέτρων  πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας  έναντι του κορωνοϊού προχώρησε στο κλείσιμο  όλων των παιδικών χαρών του Δήμου ήδη από το περασμένο Σάββατο.

Επίσης απέστειλε σχετική ενημέρωση προς όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς ώστε να μην πραγματοποιηθούν κανενός είδους εκδηλώσεις και συναθροίσεις στους χώρους ευθύνης τους.

Ο Δήμαρχος τόνισε σε όλους τους τόνους ότι όλοι οφείλουν να εφαρμόζουν, με αίσθημα ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης, τις οδηγίες της Πολιτείας προκειμένου όλοι να συμβάλουν στην αποτροπή της διάδοσης της νόσου.

Επίσης ο κ Ταταράκης συμπλήρωσε ότι η μη συμμόρφωση και η παραβίαση των μέτρων επιφέρουν αυξημένες ποινικές κυρώσεις.

Οδηγίες Τομέα Πολιτικής Προστασίας και Τομέα υγείας έναντι στον κορωνοϊό

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου κατόπιν των οδηγιών από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνει τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας από τον κορωνοϊό και προτρέπει όλους τους δημότες να δείξουν ψυχραιμία και να λαμβάνουν όλα τα μέτρα πρόληψης.

Ιδιαίτερα εφιστούμε την προσοχή σε όλους, με ατομική ευθύνη και ακολουθώντας τις εντολές & ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και των επιστημόνων ,να προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά μας .

Μένουμε στο σπίτι μας και αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην προσωπική μας υγιεινή , για να αποφύγουμε την εξάπλωση αυτής της πανδημίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!