Δ. Αγίου Βασιλείου: Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Σπήλι-Αγία Γαλήνη

Μετά την διάθεση πίστωσης ύψους 1.500.000 ευρώ από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης για την αποκατάσταση ζημιών υποδομών στο οδικό δίκτυο «Σπήλι – Αγία Γαλήνη και συνδεόμενοι δρόμοι» ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή για την έγκριση ενός ακόμα έργου που αφορά την περιοχή μας. Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και η Αντιπεριφερειάρχης έχουν αποδείξει έμπρακτα το ουσιαστικό τους ενδιαφέρον τον Δήμο μας.  Με τον κ. Αρναουτάκη μας συνδέει μια φιλική σχέση αλλά διατηρούμε και μια σταθερή και στενή συνεργασία σε κάθε θέμα που προκύπτει για την περιοχή μας. Ακόμα και σε εποχές έντονης οικονομικής δυσπραγίας η πόρτα του Περιφερειάρχη ήταν πάντα ανοικτή ικανοποιώντας κάθε αίτημα μου.

Το συγκεκριμένο έργο που αφορά επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών ενός δικτύου με έντονο κυκλοφοριακό φόρτο αλλά με πολλά προβλήματα. Θεωρούμε ότι οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα ανακουφίσουν του διερχόμενους και θα επιλύσουν σοβαρά προβλήματα όπως τα θέματα ασφάλειας.»

Με την συγκεκριμένη εργολαβία  προβλέπεται να γίνει  αποκατάσταση ζημιών και βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Σπήλι-Αγία Γαλήνη της επαρχιακής οδού καθώς και σε συνδεόμενους με αυτήν δρόμους. Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

  • Καθαρισμός τάφρων και οχετών
  • Κατασκευή διαβάσεων.
  • Κατασκευές αντιπλημμυρικών έργων οδών και στραγγιστηρίων.
  • Κατασκευές αντιστήριξης για την αντιμετώπιση υποσκαφών, κατολισθήσεων και καθιζήσεων, όπως τοιχεία, λιθορριπές, συρματοκιβώτια  κ.α.
  • Επενδεδυμένες τάφροι.
  • Ασφαλτοστρώσεις σε οδικά τμήματα που έχουν φθορές.
  • Διαγραμμίσεις.
  • Στηθαία ασφαλείας σε τμήματα καθ’ υπόδειξη της υπηρεσίας.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!