Δ. Αγ. Αναργύρων-Καματερού: Αποχώρησε η ΛΑΣΥ από τη συνεδρίαση του ΔΣ - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
3
Ιούλιος
Back

Δ. Αγ. Αναργύρων-Καματερού: Αποχώρησε η ΛΑΣΥ από τη συνεδρίαση του ΔΣ

Αποχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση από τη «συνεδρίαση» – παρωδία,όπως τηχαρακτηρίζει, του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Η ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. για το περιστατικό:

Η δημοτική αρχή Τσίρμπα εδώ και κάποιο διάστημα έχει επιλέξει τις «μεικτές» συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ευθυγραμμιζόμενη για άλλη μια φορά με τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης. Πρακτικά κάποιοι σύμβουλοι προσέρχονται δια ζώσης και κάποιοι «βγαίνουν» μέσω τηλεδιάσκεψης…, με καθυστέρηση πάντα στην έναρξη της διαδικασίας. Άλλο ένα επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας που εξελίσσεται με ευθύνης της δημοτικής αρχής ζήσαμε στη συνεδρίαση της 8ης Δεκέμβρη που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. Μέχρι τις 8.10 μ.μ. όμως η συνεδρίαση δεν είχε ξεκινήσει, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. να επικαλείται τεχνικό πρόβλημα.

Μπροστά σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αποχώρησαν από τη «συνεδρίαση»-παρωδία, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά το αίτημά τους να σταματήσουν οι «μεικτές» συνεδριάσεις, να γίνονται δια ζώσης σε κατάλληλο χώρο με όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ανεμβολίαστοι να συμμετέχουν με πρόσφατο rapid test.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!