Χρ. Παππούς: Τα έργα στο Ζεφύρι αλλάζουν την εικόνα της περιοχής

Μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία» γιατί παραλάβαμε έναν διαλυμένο Δήμο, τον διατηρήσαμε ζωντανό και σήμερα είναι ο πρώτος Δήμος στη Ελλάδα σε εγκεκριμένα έργα, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, μιλώντας στα ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2018, το βράδυ της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος αλλάζει μορφή, το Ζεφύρι προχωρά, υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς τονίζοντας ότι τα έργα που έχουν γίνει και γίνονται στο Ζεφύρι κι αυτά που πρόκειται να γίνουν, «έχουν στόχο και σκοπό ν’ αλλάξει άρδην αυτή η περιοχή».
«Πριν από τέσσερα χρόνια μας δώσατε την ευθύνη της διοικήσεως του Δήμου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις μέρες αυτές. Ένας Δήμος διαλυμένος, το θυμόμαστε όλοι. Ένας Δήμος χρεωμένος, το ήξερα εγώ και οι Δημοτικοί μου Σύμβουλοι. Ένας Δήμος που δεν είχε καμία τύχη σωτηρίας. Παλέψαμε με τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση και καταφέραμε να αλλάξουμε τη ροή αυτού του τόπου», τόνισε ο Δήμαρχος.

Ο Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στη σημαντική ρύθμιση του χρέους που επέτρεψε στον Δήμο να παραμείνει οικονομικά ζωντανός και να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες. «Μπορούμε να λέμε με σιγουριά και να ακούμε με επιτυχία ότι είμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα σε εγκεκριμένα έργα και μπορούμε να πούμε ότι την επόμενη τριετία, με τη δική σας βοήθεια και τη βοήθεια του Θεού, αυτός ο Δήμος αλλάζει μορφή», τόνισε ο Χρήστος Παππούς.

Μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων στόχος είναι να ολοκληρωθεί ότι έχει σχέση με τις πράξεις εφαρμογής, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής αναφέροντας τις προτεραιότητες της Διοίκησής του.

Ο Δήμαρχος Φυλής ευχαρίστησε τους πρώην Δημάρχους Ζεφυρίου «που έβαλαν το λιθαράκι τους» στη διαμόρφωση αυτή της Δημοτικής Ενότητας, του πρώην Δήμου, στους οποίους αναφέρθηκε ονομαστικά: «Βλέπω με συγκίνηση το Γιάννη Λάππα, τον Αποστόλη Ζέρβα, τη Φωτεινή Γιαννοπούλου που έχουμε καθημερινή επικοινωνία γιατί είναι και Δημοτικός Σύμβουλος, οι παλιοί Δήμαρχοι Ζεφυρίου, τον Κώστα Παπαχρήστου και βλέπω απέναντί και την προτομή του πρωτεργάτη του Ζεφυρίου, Κώστα Λιάρου, της οποία τα αποκαλυπτήρια θα κάνουμε αύριο».

Ευχαρίστησε ακόμη τους εργαζόμενους στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου και στο Δήμο γενικότερα, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των στόχων, καθώς και τον κόσμο για την παρουσία του.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΖΕΦΥΡΙ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]