Χρ. Παππούς: Απέραντο εργοτάξιο σε λίγο ο δήμος Φυλής

«Το πανηγύρι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης δεν είναι μόνο θρησκευτικό γεγονός. Αποτελεί πολιτιστική γέφυρα, σύνδεσης των τοπικών εθίμων με την παράδοση του τόπου προέλευσης των νέων συνδημοτών μας. Σφυρηλατεί την ενότητά μας, μέσα από την προβολή των ιδιαιτεροτήτων μας», τόνισε το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018, στην καθιερωμένη ομιλία του πανηγυριού των Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Κάνοντας έναν απολογισμό δραστηριοτήτων ο Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Φυλής είναι πρώτος σε έργα σε όλη την Ελλάδα, καθώς ξεπέρασε τη γραφειοκρατία και έχει έτοιμα να ξεκινήσουν 59 έργα που ο συνολικός τους προϋπολογισμός ξεπερνάει τα 110 εκατ. ευρώ. «Σύντομα ο Δήμος θα θυμίζει εργοτάξιο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας λόγο για τις επιτυχίες είπε ότι ο Δήμος Φυλής κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα στη χρηστή διακυβέρνηση και κατατάχθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην πρώτη δεκάδα των Δήμων του Λεκανοπεδίου για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους δημότες του.

«Οι νέοι μας διαπρέπουν στα Πανεπιστήμια και συμμετέχουν σε αποστολές της ΝΑΣΑ στην Ανταρκτική. Συνδημότης μας θα κολυμπήσει από τη Ρόδο μέχρι το, αδελφοποιημένο με το Δήμο Φυλής, ακριτικό Καστελόριζο. Πολλοί Δήμαρχοι της Ελλάδας μας ευχαριστούν δημόσια για τη βοήθεια που τους έχουμε προσφέρει και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το Δήμο Φυλής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Φυλής εκθείασε το ρόλο της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο πανηγύρι και ευχαρίστησε δημόσια τους ιερωμένους. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Οργανισμό, τους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και τους εργαζομένους του Δήμου για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην επιτυχία του τετραημέρου εκδηλώσεων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]