Χανιά: Υπεγράφη σύμβαση για την αντιμετώπιση ζημιών από πλημμύρες

Υπεγράφη την Παρασκευή 12/7/2019, από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον εκπρόσωποτης αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου “Αντιμετώπιση ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα Δ.Ε.Θερίσσου, Κεραμειών”, αρχικού προϋπολογισμού 200.000 €. Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών από θεομηνίες.

Σύμφωνα με τη σύμβαση προβλέπεται η συντήρηση / αποκατάσταση οδοστρωμάτων υφιστάμενων οδών, οι οποίες υπέστησαν ζημιές από τα καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα του Φεβρουαρίου 2019. Οι περιοχές παρέμβασης βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες Θερίσσου και Κεραμειών, όπου και παρατηρήθηκαν μεγάλες ζημιές των υποδομών του οδικού δικτύου.

Στο μεταξύ αναφορικά με την περαιτέρω αποκατάσταση των ζημιών θα ακολουθήσουν συμβάσεις,ύψους 3 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΑΝΙΑ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!