Χανιά: «Πρωτοβουλία Πολιτών»- Μοναδικός υποψήφιος ο Γ. Σαρρής

Η δεύτερη Κυριακή και η τελική επικράτηση στις δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο της Δημοτικής Κίνησης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος», όπως επεσήμανε χθες ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Γιάννης Σαρρής.

Οι διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής στην «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος» ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Η χρονική προθεσμία για την εκδήλωση υποψηφιότητας έληξε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Οκτωβρίου, και, όπως έγινε γνωστό, μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε ήταν αυτή τού νυν επικεφαλής, Γιάννη Σαρρή.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 7 το βράδυ με τις τοποθετήσεις των υποψηφίων.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία των τοποθετήσεων ακολούθησε η ψηφοφορία. Επικρατέστεροι υποψήφιοι ήταν οι Γιάννης Σαρρής και Αντώνης Παπαδεράκης.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.

Υποψήφιος Δήμαρχος για την «Πρωτοβουλία Πολιτών» μέσα από την ψηφοφορία αναδείχτηκε ο Γιάννης Σαρρής  με 53% των ψήφων (237). Ακολούθησε ο Αντώνης Παπαδεράκης με 44% των ψήφων (199) και ο Νεκτάριος Μουμουτζής με 3% των ψήφων (6).

Κλίμα ενότητας, ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά μία τόσο μαζική δημοκρατική, ακηδεμόνευτη διαδικασία βγάζει Δήμαρχο στα Χανιά. Το γεγονός και μόνο του είναι μια κατάκτηση για τη Χανιώτικη κοινωνία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΑΝΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Γ. ΣΑΡΡΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!