Μπρέγιαννης: Πατούλη, άφησε το παρελθόν, ασχολήσου με σκουπίδια - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
27
Ιανουάριος
Back

Μπρέγιαννης: Πατούλη, άφησε το παρελθόν, ασχολήσου με σκουπίδια

Μύδρους κατά του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη εξαπολύει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης «Μαρούσι, επιστροφή στο μέλλον» Αλέξανδρος Μπρέγιαννής, με αφορμή απάντηση του δημάρχου σε ερώτησή του για τις χρήσεις γης και το IBC.

Ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης κάνει λόγο για «μνημείο αμηχανίας, υποκρισίας, αθλιότητας και ανοησίας», αφού τόσο ως μέλος της τότε διοίκησης Αμαρουσίο όσο και σήμερα ως δήμαρχος «τακτοποεί» όλες τις πολεδομικές παραβάσεις στην πόλη και ζητεί από το Γιώργο Πατούλη να αφήσει το παρελθόν και τις φιέστες και «ας δει τι μπορεί να κάνει σήμερα για τον καταχρεωμένο Δήμο και την πόλη που πνίγεται το σκουπίδι».

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως λέει, αν αυτός παραμείνει «κολλημένος» στο παρελθόν, τότε σύντομα θα είναι και αυτός… παρελθόν.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ
Η τελευταία απάντηση, του κ. Πατούλη και των συνεργατών του, για το θέμα του IBC και των υπερτοπικών χρήσεων είναι μνημείο αμηχανίας, υποκρισίας, αθλιότητας και ανοησίας.

Στο πρώτο ερώτημα ρωτάει τον κ. Μπρέγιαννη: «Τι έκανε ο ίδιος το 2004, ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου, για να αποτρέψει την ανέγερση του αυθαίρετου τότε κτιρίου του IBC;»

Και στο πέμπτο δίνει μόνος του την απάντηση λέγοντας ότι: «…το IBC είναι ένα ακίνητο που διέπεται από ειδικό νομικό καθεστώς, στο οποίο ο Δήμος δεν έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης;».

Πότε λένε αλήθεια ο κ. Πατούλης και οι συνεργάτες του;

Επί της ουσίας όμως.

Αντί να αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλίες για να προασπίσει το μέλλον της πόλης παρεμβαίνοντας θεσμικά στο Προεδρικό Διάταγμα, που επιβαρύνει το Μαρούσι με νέες υπερτοπικές χρήσεις, μας λέει για ποιο λόγο φτιάχτηκε το IBC και άλλες τέτοιες ιστορίες.
Θα πρέπει να θυμηθεί ο κ. Πατούλης, πως επί δικής του διοίκησης ήρθαν στο Μαρούσι το υπουργείο Παιδείας, μέρος του υπουργείου Υγείας, άνοιξε το Golden Hall, παραχωρήθηκε το κτήμα Παναγόπουλου και το οικόπεδο Νουάρου.

Επί δικής του διοίκησης, δόθηκαν παράνομες άδειες σε Καρούζο (28ης Οκτωβρίου και Πλαστήρα) και Ματθαιάκη και άλλα και ταυτόχρονα, η δική του διοίκηση με τις χρήσεις γης που ενέκρινε, «τακτοποίησε» όλες τις πολεοδομικές παραβάσεις της πόλης (βλ. πρώην Village στη Φραγκοκκλησιάς, την παραρεμάτια οικοδομή στη διασταύρωση Κηφισίας και Σωρού) χαρίζοντας εκατομμύρια ευρώ στους μεγαλοκατασκευαστές.

Αντί λοιπόν να μας λέει τι έγινε ΠΡΙΝ δέκα χρόνια από τον κ Τζανίκο (χάρη στη βοήθεια του οποίου βγήκε Δήμαρχος και πρωτοπαλίκαρα του οποίου καμάρωνε να έχει στο ψηφοδέλτιό του), ας περιορίσει την προσωπική του προβολή και ας δει τι μπορεί να κάνει ΣΗΜΕΡΑ για τον καταχρεωμένο Δήμο και την πόλη που πνίγεται το σκουπίδι, χωρίς να επικαλείται τα εκατομμύρια των φορολογούμενων που πήρε μέσω της Περιφέρειας για να κάνει έργα βιτρίνας και επικοινωνιακές φιέστες.

Εκτός και αν είναι κολλημένοι με το παρελθόν, διότι σε λίγο καιρό θα είναι εκείνοι παρελθόν!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!