Μπουτάρης: Τρομοκρατική η ενέργεια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Ως τρομοκρατική χαρακτήρισε την επίθεση των αγνώστων κατά της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Όπως είπε, «η τρομοκρατική επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τις προθέσεις των επιτιθέντων». Αναρωτήθηκε ποιον αντιπροσωπεύει αυτή η ενέργεια και ζήτησε από το κράτος να παρέμβει άμεσα «προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Πρέπει να στηριχθεί η «Ελληνικός Χρυσός» από τους ντόπιους

«Τέτοιου είδους ενέργειες σε μια περίοδο που η χώρα μας αναζητεί εναγωνίως επενδύσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας μόνο κακό μπορεί να κάνουν», υπογράμμισε συνεχίζοντας. Με το δεδομένο, δε, πως «η εν λόγω επένδυση, βασιζόμενη στη σύγχρονη τεχνολογία και έχοντας πάρει όλους τους περιβαλλοντικούς όρους για την ενεργοποίησή της, πρέπει να στηριχθεί και από την τοπική κοινωνία αλλά και από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης». «Οφείλουμε όλοι με ψυχραιμία να ακούσουμε όλες τις πλευρές και να στηρίξουμε τις νόμιμες διαδικασίες», κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός ο αγώνας ενάντια στην «Ελληνικός Χρυσός»
Ελληνικός Χρυσός: Ηλεκτρισμένη παραμένει η ατμόσφαιρα στις Σκουριές Χαλκιδικής
Χαλκιδική: Μολότωφ στην «Ελληνικός Χρυσός», βενζίνη στους φύλακες

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!