Μπουτάρης: Στήριξη στην αυτονομία του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
28
Ιούνιος
Back

Μπουτάρης: Στήριξη στην αυτονομία του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης

Η αναγκαιότητα το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης  (Σ.Α.Σ.Θ.) να παραμείνει αυτόνομος οργανισμός, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει ουσιαστικά τα θέματα της αρμοδιότητας του, αποτέλεσε κοινή συνισταμένη του δημάρχου Θεσσαλονίκης  Γιάννη Μπουτάρη και του νέου προέδρου  Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Σ.Α.Σ.Θ.) Γιάννη Παλαιστή στη μεταξύ τους συνάντηση.

Ψηλά στην «ατζέντα» της συνάντησης βρέθηκαν Τα θέματα της συγκοινωνιών και της κυκλοφορίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, έγινε αναφορά στη  δημιουργία δικτύου τραμ, λεωφορειολωρίδων, αλλά και στην υλοποίηση της θαλάσσιας αστική συγκοινωνίας. Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα να συγκεντρωθούν και να αξιολογηθούν οι διάφορες μελέτες για το κυκλοφοριακό της πόλης προκειμένου να διαμορφωθεί μια επικαιροποιημένη άποψη για το θέμα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!