Μπουτάρης: Σκάνδαλο η λειτουργία του TV 100 και όχι το πορνό

«Η Δημοτική ΡαδιοΤηλεόραση είναι ένα σημαντικό και απαραίτητο εργαλείο για το δήμο, αλλά θα πρέπει να πάψει να είναι ελλειμματική, θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί σαν προπαγανδιστική μηχανή για τον εκάστοτε δήμαρχο. Το σκανδαλώδες στην ΤV 100 είναι ο τρόπος που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα με χρήματα των δημοτών . Αυτό ακριβώς ήθελα να καυτηριάσω όταν, απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών, προκάλεσα μιλώντας για «βραδινή ζώνη πορνό».

Μ’ αυτό τον τρόπο απάντησε στους επικριτές του αναφορικά με τις δηλώσεις του για «βραδινή ζώνη πορνό» στο TV 100 κατά τη σημερινή συνάντηση του με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Η ΤV 100 δεν θα κλείσει, θα εξυγιανθεί , θα γίνει ένας σταθμός που θα λειτουργεί με όρους διαφάνειας και δημοκρατίας και με στόχο την πλουραλιστική ενημέρωση των πολιτών» , πρόσθεσε, τονίζοντας ότι στις σκέψεις της «Πρωτοβουλίας» είναι να «ανοίξουν» τα Δημοτικά ΜΜΕ και στους υπόλοιπους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο Γιάννης Μπουτάρης δεσμεύτηκε ότι εάν την 7η Νοεμβρίου οι δημότες αναθέσουν στην «Πρωτοβουλία» τη διοίκηση του Δήμου, δεν θα υπάρξουν απολύσεις, δίχως αυτό να σημαίνει ότι για την καλύτερη αξιοποίηση των εργαζομένων δεν θα υπάρξουν εσωτερικές μετακινήσεις εργαζομένων.

Ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΔΕΠΘΕ τις προτάσεις τους για το πώς, σε πνεύμα συνεργασίας, μπορεί ποιοτικά να αναβαθμιστεί το πρόγραμμα των Δημοτικών ΜΜΕ, ενώ υποσχέθηκε να συζητηθούν σε επόμενη συνάντησή τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!