Μπουτάρης προς Βελόπουλο: Δεν αλλάζει το σύμβολο του δήμου

«Δεν έχει πραγματοποιηθεί ουδεμία αλλαγή του συμβόλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ούτε κάτι τέτοιο αποτελεί προτεραιότητα για το δήμο. Αντιθέτως, υπάρχουν ζωτικής σημασίας θέματα για τη λειτουργία του δήμου που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα η νέα δημοτική αρχή».

Αυτό απαντά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στο βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο, στη σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο τελευταίος στη βουλή.

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που μάλιστα συνοδεύονταν κι από σχετικό φωτογραφικό υλικό, σύμφωνα με τα οποία «έγιναν αλλαγές στο σήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου πλέον το φόντο, αριστερά από την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ήταν λευκό άλλαξε και είναι τώρα μια ημισέληνος, σε μια πορτοκαλί απόχρωση, η κεφαλή δείχνει μικρότερη και έχει μετατοπισθεί στην άκρη του σχεδίου», ο κ. Βελόπουλος κάνει λόγο για πρόθεση της δημοτικής αρχής να «να επανασχεδιάσει το σήμα της πόλης, βάζοντας ευκρινώς μάλιστα, μια οθωμανικού τύπου ημισέληνο και μικραίνοντας παράλληλα, την κεφαλή του Μακεδόνος στρατηλάτου».

Για να διαβάσετε άλλο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!