Μπουτάρης κατά Ανδριανόπουλου για την επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη

Επίθεση στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, εξαπολύει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, υπερασπιζόμενος τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε άρθρο του στο news247.gr, χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη «Ρωσοπόντιο εξολοθρευτή», μετά τα επεισόδια της Τούμπας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης είπε μιλώντας στον FM100: «Η έκφραση σηκώνει και αγωγή από τον Σαββίδη. Τι θα πει Ρωσοπόντιος; Είναι ρατσιστικό, δεν είναι Έλληνες οι Ρωσοπόντιοι; Είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τις πιο δοκιμασμένες φυλές της Ελλάδας, ένας πολιτικός όπως ο Ανδριανόπουλος που έχει διατελέσει σε υψηλά πόστα, καλλιεργεί ένα μίσος μεταξύ των οπάδων, ρίχνει λάδι στην φωτιά. Είναι απαράδεκτο. Δηλώνει μια συμπεριφορά πολιτικών που δεν έχουν εικόνα της βόρειας Ελλάδας, μιλούν του στυλ αυτοί είναι Βούλγαροι. Έχω φάει ξύλο γι΄αυτό στα γήπεδα όταν το άκουγα».

Για τον Σαββίδη ανέφερε: «Ο Σαββίδης είναι έντιμος πολύ. Όταν ήρθε, είπε στο κράτος ότι τα χρέη μου είναι αυτά, μου αφαιρείτε τα πρόστιμα και σας δίνω το κεφάλαιο. Το κράτος έχει χαρίσει στις ομάδες του κέντρου σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό με νομοθετικές πράξεις χρέη και έρχεται αυτος ο άνθρωπος που είναι Έλληνας Έλληνας και το εννοώ να σου κάνει μια τέτοια έντιμη πρόταση και δεν την δέχεσαι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη, άσχετα από τις ομάδες, πήρε με ιδιαίτερα υψηλό τίμημα το Μακεδονία Παλλάς, το λειτουργεί σωστά και έχω εικόνα τι έχει στο νου του, ξέρω τι θέλει να κάνει. Ό,τι ζητήσει ο Σαββίδης, θα γίνω χαλί να με πατήσει.»

πηγή: news247.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!