Μπουτάρης για το φόντο «Μακεδονία» στα Σκόπια: Ο δήμος δεν κάνει διπλωματία

Με τη φράση «ο δήμος δεν κάνει διπλωματία» αλλά και με την υπενθύμιση ότι «οι κάτοικοι των Σκοπίων είναι πάρα πολύ καλοί πελάτες στην αγορά της Θεσσαλονίκης και τα τουριστικά θέρετρα στην ευρύτερη περιοχή (Κατερίνη, Χαλκιδική κ.α.)», απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στους επικριτές του για την επίσκεψή του στα Σκόπια και τη φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να βρίσκεται μπροστά από πανό στο οποίο αναγράφεται «Οικονομικό Επιμελητήριο Μακεδονίας».

«Θερμοκέφαλοι λέγανε διάφορα», είπε ο κ. Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικούς συμβουλίου Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε την επίσκεψή του που πραγματοποίησε στις 10 Δεκεμβρίου στα Σκόπια «ανταπόδοση μιας καλής χειρονομίας.»

Παράλληλα προανήγγειλε ότι το επόμενο ταξίδι καλής θέλησης έχει προορισμό την Πρίστινα, στη συνέχεια ακολουθεί το Δυρράχιο «για να εγκαινιαστεί το περίφημο πάρκο της Θεσσαλονίκης» και ακολουθούν η Σόφια και το Βελιγράδι. Σ’ αυτά τα ταξίδια έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MΠΟΥΤΑΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!