Μπουτάρης: Δεν παραδίδω λίστα υπαλλήλων, μας εμπαίζουν

«Όχι» στην αποστολή λίστας με τα ονόματα των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, και αυτό πρότεινε στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Θεσαλονίκης, το οποίο συνεδριάζει εκτάκτως αυτήν την ώρα. Νωρίτερα, πριν από τη συνεδρίαση, δήλωσε ότι δεν παραιτείται, όπως έχει προτείνει να κάνουν όλοι οι δήμαρχοι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο «μνημόνιο 3», η ΠΕΔΚΜ της οποίας είναι μέλος.

«Δεν πρέπει να στείλουμε τις λίστες, έτσι και αλλιώς μας κοροϊδεύουν. Να ακολουθήσουμε αυτά που αποφάσισε η ΠΕΔ και η ΚΕΔΕ και να περιμένουμε την εξειδίκευση των μέτρων. Οι μισθοδοτικές καταστάσεις μπορούν να πάνε στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών και να γίνει έτσι η δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Γ. Μπουτάρης εξέφρασε την έκπληξή του για ποιο λόγο ο νόμος αναφέρεται μόνο στους υπαλλήλους Δ.Ε. «Εάν δεν υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης, με ποια λογική θα γίνουν απολύσεις», αναρωτήθηκε.

 

Διαβάστε επίσης:
Μπουτάρης: Δεν παραιτούμαι, τελεία και παύλα
ΚΕΔΕ:«ΑΝΤΑΡΣΙΑ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ
ΔΗΜΟΙ: ΚΥΜΑ «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΠΕΔΑ: «Μπλόκο» στις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ & ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ
Θεσ/νίκη: Στήριξη από Μπουτάρη θα ζητήσουν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]