Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις παιδικές χαρές από το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις παιδικές χαρές από το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Σε ελέγχους προχώρησε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μέσω των αρμόδιων  επιτροπών έκτακτων ελέγχων παιδότοπων, παιδικών χαρών, παιδικών σταθμών που έχει ορίσει ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Οι επιτροπές διενέργησαν αυτοψίες στους χώρους των παιδικών σταθμών και των παιδότοπων, προκειμένου να ελεγχθεί ότι δεν υπάρχουν ζητήματα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την υγεία των φιλοξενούμενων παιδιών. Στα πορίσματά τους κατέγραψαν ελλείψεις που παρουσιάστηκαν και έδωσαν προθεσμίες ώστε να υπάρξει συμμόρφωση και να καλυφθούν αυτές οι ελλείψεις. Τα πορίσματα των επιτροπών διαβιβάζονται στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η ταχύτητα με την οποία λειτουργήσαμε για τον ορισμό των επιτροπών έκτακτων ελέγχων παιδότοπων, παιδικών χαρών και παιδικών σταθμών είναι αντίστοιχη της προτεραιότητας που δίνουμε  σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών. Καλούμε όλους όσους  δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις που αφορούν την παιδική ηλικία να ανταποκρίνονται με επάρκεια ώστε να εξασφαλίζονται οι απαραίτητες συνθήκες για την ασφάλεια των παιδιών μας”.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!