Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου σε εργασίες επισκευής οδοστρώματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο σημειακών  επισκευών οδοστρώματος σε πολλές γειτονιές του Αμαρουσίου. Οι εργασίες εκτελούνται με ειδική τεχνική που  απαιτεί τη διακοπή κυκλοφορίας για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μόνο στο σημείο της επισκευής.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε συνέχεια των σχετικών αυτοψιών που πραγματοποιεί, δηλώνει:

«Η πόλη μας απαιτεί μία καθημερινή συντήρηση και προσοχή. Πέρα της 2ης φάσης εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων που θα ξεκινήσει σε λίγο, ταυτόχρονα εκτελούμε και σημειακές επισκευές οδοστρώματος εκεί που έχει παρατηρηθεί επικινδυνότητα. Τα αρμόδια συνεργεία που πραγματοποιούν τις εργασίες έχουν τη δυνατότητα λόγω της τεχνικής που χρησιμοποιείται, να επεμβαίνουν και σε δρόμους που υποδεικνύονται κατά τη διάρκεια εξέλιξης της εν λόγω εργολαβίας. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως γίνεται έργο καθημερινά σε όλες τις γειτονιές και σε πολλούς τομείς. Είμαστε συνεπείς στις υποσχέσεις μας οι οποίες γίνονται πράξεις».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]