Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου στην περιοχή του Ψαλιδίου σε εργασίες 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στη γειτονιά του Ψαλιδίου όπου εκτελούντο την προηγούμενη εβδομάδα, εργασίες γενικότερου ευπρεπισμού της περιοχής. Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου της περιοχής & κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στα αιτήματά τους.

Ο  Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή του Ψαλιδίου δήλωσε: «Είμαστε παρόντες σε όλες τις γειτονιές και συζητούμε με τους πολίτες για όλα τους τα θέματα. Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός όλων των περιοχών, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου μας. Διανύουμε ένα ζεστό καλοκαίρι με χαρακτηριστικό τον καύσωνα τον τελευταίων ημερών όπου η καθημερινότητα γίνεται δυσκολότερη και απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και τήρηση όλων των κανόνων που καθιστούν μια πόλη καθαρή και ασφαλή».

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας συνόδευαν τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Τεχνικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου, ενώ παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος  του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Σολδάτος Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και κάτοικοι.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΨΑΛΙΔΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]