Αυτοψία Δημάρχου Αμαρουσίου σε εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 σε εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην πόλη.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, επισκέφθηκε το οικόπεδο του ΙΓΕ που γειτνιάζει με την πλατεία Ηρώων, όπου πραγματοποιήθηκε γενικός καθαρισμός και συντήρηση πρασίνου. Στη συνέχεια περιόδευσε σε περιοχές και σημεία όπως Αγ. Νικολάου, πάρκο ΚΑΤ, Σωκράτους, Βας Σοφίας κ.α. όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εκτελεστεί εργασίες καθαριότητας, συντήρησης πρασίνου και φυτεύσεις.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Όλοι αντιλαμβάνονται τη δουλειά που γίνεται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές. Υπενθυμίζουμε πως ο σεβασμός των δημοτών  στον κανονισμό καθαριότητας είναι η μόνη και ικανή συνθήκη για να αποκτά περισσότερη αξία η δουλειά των υπηρεσιών μας και να είναι το Μαρούσι πόλη καθαρή και όμορφη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]