Αβραμόπουλος: Το ΔΣ Θεσ/νίκης δεν είναι η Αττικό Μετρό - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Αβραμόπουλος: Το ΔΣ Θεσ/νίκης δεν είναι η Αττικό Μετρό

«Το δημοτικό συμβούλιο έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία με δημοκρατικό τρόπο και με ελευθερία του λόγου επιτρέπει σε όποιον θέλει να μιλήσει για θέματα που εμπίπτουν στην πόλη. Αυτός είναι ο λόγος που δέχθηκα να σας δώσω τον λόγο σήμερα γιατί πρόκειται για ένα θέμα που αφορά την πόλη και πρόκειται και για απολύσεις ανθρώπων». Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος προς τους εργαζομένους του μετρό Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας για τις επικείμενες απολύσεις τους (το θέμα συζητήθηκε και στη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας).

«Πρέπει λοιπόν να είμαστε ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα και να τα αντιμετωπίζουμε με τέτοιον τρόπο που να προάγει το κοινό συμφέρον. Όμως, το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι ούτε η Αττικό Μετρό ούτε ανάδοχος εταιρία του έργου», κατέληξε ο Π. Αβραμόπουλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!