Αττική: Στα «όπλα» για τα σκουπίδια

Με τα όπλα παραπόδα βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον ΕΣΔΚΝΑ καθώς μετά τα επεισόδια την προπαραμονή των Χριστουγέννων (http://www.aftodioikisi.gr/content/9448) το προεδρείο του δ.σ., όπως είχε προαναγγείλει στην aftodioikisi.gr o πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Χιωτάκης (http://www.aftodioikisi.gr/content/9450) προγραμματίζει για σήμερα Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Οι εργαζόμενοι εμφανίζονται αποφασισμένοι και αυτή τη φορά να ματαιώσουν τη συνεδρίαση, προκειμένου, όπως λένε, να μην παραχωρηθεί η διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Αττικής σε συγκεκριμένο ιδιώτη.

Πάντως, σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΣΔΚΝΑ σε περίπτωση αναβολής για δεύτερη φορά της συνεδρίασης του δ.σ. λόγω έλλειψης απαρτίας (44 από τα 130 μέλη), στην τρίτη συνεδρίαση η απόφαση για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή τεσσάρων εργοστασίων που θα διαχειρίζονται τα στερεά απόβλητα της Αττικής μπορεί να ληφθεί χωρίς απαρτία.

Φαίνεται δε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα οδηγηθούμε σε τρίτη συνεδρίαση τις παραμονές της πρωτοχρονιάς, καθώς από 1.1.2011 ο ΕΣΔΚΝΑ, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», καταργείται.

Για τη σχετική ανακοίνωση της «Ανοιχτής Πόλης» κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/content/9458

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]