Αθήνα: Στο Συμβούλιο των Ευρωπαίων Πράσινων ο Καμίνης

Χαιρετισμό στο 17ο Συμβούλιο των Ευρωπαίων Πράσινων, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, θα απευθύνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, στις 3.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κάραβελ».

Θέμα της ομιλίας του δημάρχου Αθηναίων είναι «Ο ρόλος της πόλης της Αθήνας στην κοινωνική συνοχή κατά την περίοδο της κρίσης», ενώ ο Γιώργος Καμίνης θα έχει γεύμα εργασίας με τα μέλη της ομάδας των «Πράσινων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία» στο Ευρωκοινοβούλιο, κ Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, Φιλίπ Λαμπέρ και Νίκο Χρυσόγελο, καθώς και τη Ρεμπέκα Χαρμς.

Στη συνέχεια, αύριο στις 4.30 μ.μ., τα στελέχη των «Πράσινων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία», εκδηλώνοντας σχετικό ενδιαφέρον, θα επισκεφθούν μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, τον υπό ίδρυση Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, που δημιούργησε ο δήμος Αθηναίων.

Ο Κόμβος, στεγάζεται στο κτίριο που παλαιού Φρουραρχείου, απέναντι από το Σταθμό Λαρίσης, και οι προσκεκλημένοι θα συζητήσουν με όσους συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!