Αθήνα-συμβασιούχοι: Απόλυση για 8, παραμένουν προσωρινά 200

Εκτός Δήμου Αθηναίων οριστικά βρίσκονται πλέον 8 συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ, η υπόθεση των οποίων εκδικάστηκε στις 28-06-2011. Οι συμβασιούχοι ενημερώθηκαν την περασμένη Παρασκευή από την υπηρεσία τους ότι η απόφαση είναι αρνητική.

«Δυστυχώς, προστίθενται και αυτοί στη λίστα όλων των υπόλοιπων ανέργων συναδέλφων. Στη λίστα υπολοίπων θυμάτων της ανάλγητης δημοτικής Αρχής του δημάρχου Καμίνη.

»Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα ανάμικτα συναισθήματα που φέρνει η ανεργία και μάλιστα όταν κάποιος βρίσκεται στην πιο παραγωγική ηλικία και έχει όλη τη ζωή μπροστά του.

»Τους ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια!», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υπόλοιποι συμβασιούχοι-συνάδελφοί τους της ΔΑΕΜ.

Θετική απόφαση για τους συμβασιούχους της Καθαριότητας

Την ίδια ώρα, στην υπηρεσία τους και για ένα μήνα επιστρέφουν με προσωρινή διαταγή οι περίπου 200 συμβασιούχοι της Καθαριότητας, η εξ αναβολής υπόθεση των οποίων εκδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή.

Οι συμβασιούχοι θα παραμείνουν, όπως και οι υπόλοιποι, αναμένοντας την οριστική εκδίκαση της υπόθεσή τους τον Οκτώβριο.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!