Αθήνα : Νέο χτύπημα κατά του παράνομου εμπορίου

Παράνομο «πολυκατάστημα» με είδη ένδυσης και υπόδησης αντίγραφα επώνυμων εταιρειών, χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, εντόπισαν σήμερα σε κτίριο επί της οδού Σοφοκλέους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΥΠΕΕ.

Όπως διαπιστώθηκε σε έφοδο που έγινε στο κτίριο – παρουσία εισαγγελέα -, πέντε δωμάτια λειτουργούσαν ως χώροι για την αγορά προϊόντων «μαϊμού», δύο αποθήκες περιείχαν επιπλέον παράνομο εμπόρευμα, ενώ σε άλλο ένα δωμάτιο, στο οποίο εντοπίστηκαν δεκάδες κινητά τηλέφωνα, λειτουργούσε παράνομα INTERNET CAFE. Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία και αποδόθηκαν για φύλαξη στο Δήμο Αθηναίων, ενώ διενεργούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η έρευνα επεκτάθηκε και σε δύο ακόμα ορόφους.

Επικεφαλής της επιχείρησης από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων ήταν ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «τον τελευταίο μήνα τα μικτά κλιμάκια της Δημοτικής και της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους κατά του παραεμπορίου, με θετικά αποτελέσματα. Με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την πάταξη του παραεμπορίου, που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους καταστηματάρχες της πόλης μας. Η σημερινή επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την ΥΠΕΕ, έφερε στο φως μία πτυχή του προβλήματος, το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε προκειμένου να αποκατασταθεί όχι μόνο η εικόνα της πόλης μας αλλά και για να ανασάνουν οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σε αυτή».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!